Bavaria Yachts Hungary

II. SZILVESZTERI PORSCHE M5 - AUDI REGATTA VITORLÁSVERSENY

II. SZILVESZTERI PORSCHE M5 - AUDI REGATTA VITORLÁSVERSENY

A BL Bavaria Yachtclub idén is nagyszabású szilveszteri bulival és egy egyedülálló vitorlás versennyel búcsúztatja az évet. Számtalan programmal és meglepetéssel kedveskedünk vendégeinknek.

Az Audi, a Porsche M5 és a Bavaria Magyarország 2014. december 31-én ismét egyedülálló vitorlás versennyel kedveskedik vendégeinek és látogatóinak.
A II. Szilveszteri Porsche M5 - Audi Regatta egy igazán jó hangulatú One design vitorlás verseny, ami az év utolsó napján egyforma Bavaria Crusier 32-es hajókkal kerül megrendezésre.
A rendezvény védnökei Kenéz István, Balatonlelle polgármestere, valamint Bagyó Sándor, a Vízimentők Országos Szakszolgálatának elnöke.
Idei évben egy médiahajó is versenybe száll, amely hajóval a meglepetés vendégek és a média jeles képviselői versenyeznek.
A vitorlás versenyen az is indulhat, aki a szilveszteri bulin nem vesz részt.

A versenyen minden, legalább egy érvényes hajóvezetői engedéllyel rendelkező kormányos, illetve csapat indulhat, MVSZ Egyesületi Tagsági Könyvre (kékkönyv) nincs szükség!
A verseny időpontja: 2014. december 31., szerda
Értékelésre kerül a Nagydöntő abszolút első három hajója, továbbá szintén értékelésre kerül a Kisdöntő első három hajója.
Nevezési díj: 9.000 Ft/fő, 12 év alatt 5.000 Ft/fő
A nevezési díj egy részével a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálat Egyesületet támogatjuk!
Egy hajón minimum 7 fős, maximum 10 fős csapatok versenyezhetnek. Amennyiben megfizetésre kerül a minimum 7 fős csapat nevezési díja, úgy kisebb, akár már 5 fős létszámú csapatok is nevezhetnek a versenyre.
Várjuk egyéni versenyzők vagy kisebb, 2-3 fős csapatok jelentkezését is a versenyre, akik nevezési sorrendben kerülnek egy hajó csapatába. Előírás ebben az esetben is, hogy a hajón legalább egy fő rendelkezzen érvényes hajóvezetői engedéllyel.

Versenyprogram:
Selejtező futamok: A Versenyvezetőség többkörös futam lebonyolítását tervezi 6-6 hajó részvételével. Minden futamból az első két hajó egyenes ágon jut a Nagydöntőbe, az 5. és 6. helyezett hajók kiesnek a versenyből.
Kisdöntő: A selejtező futamok 3. és 4. helyezettjei vigaszágon újabb futamot futnak 6 hajó részvételével, az első három hajó kerül értékelésre.
Nagydöntő: A selejtező futamok első és második helyezetteinek részvételével kerül lebonyolításra, értékelés a befutási sorrend alapján.
A versenyprogram változtatásának a jogát fenntartjuk!

A II. Szilveszteri Porsche M5 - Audi Regatta vízi biztonságát a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata felügyeli.

Hogy a családtagok se unatkozzanak, a versenysátorban és az étteremben is on-line, a Snewisport közvetítésével élőben követhetőek a versenyben lévő hajók.
A gyermekek szórakozását játszóház és játékok biztosítják.

Részletes program:
2014. december 30., Kedd
15:00–20:00 Nevezés, regisztráció
12:00-15:00 Edzés 2 hajóval a II. Szilveszteri Regattára – csak az előnevezett csapatok számára!

2014. december 31., Szerda
07:00–08:45 Nevezés, regisztráció
08:45 Kormányos értekezlet
09:15 Kihajózás
10:00 Első rajt
16:30 Befutási szintidő
17:00 Eredményhirdetés, díjkiosztó

Kérjük, hogy a vitorlásversenyen való részvételi szándékukat a korlátozott helyek miatt előre jelezzék az info@bavaria.hu e-mail címre, ahol egyben a nevezés is leadható a lenti nevezési lap visszaküldésével.
A belépés a BL Bavaria Yachtclubba a vitorlás verseny ideje alatt a nézők számára ingyenes.

Letölthető file

Galéria