Bavaria Yachts Hungary

WELCOME ABOARD!

Üdvözli Önt a Bavaria vitorlás és motoros hajók világa!

15 éve cégünk látja el a Bavaria Yachts magyarországi vezérképviseletét. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a hajók kiválasztásától a finanszírozáson át az üzemeltetésig, valamint a mindenre kiterjedő karbantartásig.

Szakképzett csapattal és jól felszerelt műhellyel rendelkezünk, magunk szállítjuk és szereljük hajóinkat és végezzük a garanciális és garancián túli szervizelést is.

Balatonlellén levő telepünkön folyik a hajók felkészítése, szerelése, valamint hajók téli tárolása.

Cégünk speciális hajószállító kamionokkal és darukkal is rendelkezik, így Magyarországon egyedülálló módon, saját magunk oldjuk meg hajóink szállítását.

Ügyfeleink számára tájékoztatást és segítséget nyújtunk meglévő hajójuk értékesítésében, illetve szükség esetén beszámítjuk azt. Hajóinkat vízre téve, összeszerelve, a szükséges ozmózisvédelemmel ellátva, vizsgáztatva adjuk át leendő tulajdonosának.

Néhány szóban magunkról

1999 óta foglalkozunk vitorlás és motoros hajókkal.

2007 óta látja el cégünk a Bavaria Yachts vezérképviseletét, és 2018 óta már a Greenline Yachts elektromos hajóit is mi képviseljük.

Fő tevékenységünk hajók értékesítése, és bérbeadása, illetve a hajók folyamatos karbantartása.

Elmondhatjuk magunkról, hogy a munkánk egyben a hobbink is!

Évek óta versenyzünk a Balaton leggyorsabb versenyhajóival! 

Tagjai és tulajdonosai vagyunk a Raffica Libera hajónak, mely évekig a vitorlázás csúcsát jelentette Európában, így Magyarországon is.

A hajóval számtalan eredményt értünk el bel-és külföldön egyaránt.

2017-es évtől az RSM nevű, AC45-ös katamaránnal vitorlázunk, mely hajónak egyben a szponzorai is vagyunk.

2020-ban, az 52. Kékszalagon, majd 2021-ben az 53. Kékszalagon az RSM katamaránnal az abszolút első helyen futottunk be!  

Alapító tagjai és aktív résztvevői vagyunk a Bavaria 32 osztálynak, amely osztályban szintén igen sikeresen veszünk részt.

Érdeklődik hajóink iránt? Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen vagy online!