Bavaria Yachts Hungary

Beszámolók

Csapatépítés a Balaton közepén

Csapatépítés a Balaton közepén

  • Időpont: 2019. szeptember 13.

Immár negyedik éve rendezi a Kaiserfood a Bavaria Magyarország charter-flottájának segítségével az éves rendes csapatépítő hétvégéjét. A cég kérésének megfelelően a Bavaria felkészíti a vitorlásokat, kapitányokat biztosít a három napra, és megszervezi a versenyeket péntektől vasárnapig.
A program összeállításában is kivesszük a részünket, és amikor a csapatépítésre érkezők elfoglalják az előre lefoglalt szállásukat a balatonfenyvesi Yacht Club szállójában, a vitorlások már a kikötőben várják az aznapi rajtot. A közösen elfogyasztott ebéd után kisorsoljuk a hajókat és a kapitányokat a csapatok között, majd egy rövid eligazítást követően vitorlásra szállunk, és rövid gyakorlást követően teljesítjük a péntekre tervezett 2 vagy 3 futamot.
A pénteki versenyek után díjkiosztó vár mindenkire, majd a közösen eltöltött vacsora és felkészülés a szombati, nagy kalandra.
A hétvége fő eseményére szombaton kerül sor, amikor az újabb hajó és kapitánysorsolás után két túrafutam következik: Balatonfenyves-Badacsony és Badacsony-Balatonfenyves távon. A két futam között közös ebédre kerül sor Badacsonyban. A visszaérkezést követően újabb díjkiosztó, majd ismét közös vacsora ás a borkostolás is benne van.
Vasárnap reggel újra a már megszokott rituálé után – hajó és kapitánysorsolás – a pénteki futamokat ismétlik meg a Balatonfenyves előtti vízeken. Délben jön a díjkiosztó, igaz, ekkor már kettő, hiszen előbb a vasárnapi futamok eredményét hirdetik ki a szervezők, majd utána az összetett (a 3 nap alatt teljesített összes futamok) végeredménye alapján vehetik át a csapatok a különböző kupákat. Ezt követi a programot lezáró közös ebéd a szálloda éttermében, majd utána mindenki indulhat haza.

Amennyiben igény van rá, különböző közösségi oldalakon fotókkal és a programokat bemutató posztokkal a csapatépítés teljes kommunikációját is megrendelheti az érdeklődő. A flotta hét vitorlásból (Bavaria 33) áll, valamennyi hajóhoz profi kapitányok állnak a megrendelők rendelkezésére. A fődíj minden esetben charter bérlési utalvány.