Bavaria Yachts Hungary

Vitorlázás a kedvezmények tengerén

Vitorlázás a kedvezmények tengerén

Hat tökéletesen felszerelt Cruiser 32-es várja a hajózni vágyókat a magyar tenger legújabb és legnagyobb kikötőjében, Balatonfenyvesen

Még mindig nem késett le senki arról, ha júniusban vitorlázni szeretne a Balatonon. A Bavaria Magyarország most jelentős kedvezménnyel várja Balatonfenyves új kikötőjében azokat, akik a folyamatosan javuló időjárást kihasználva szeretnék szelni a hullámokat. Hat, tökéletesen felszerelt Bavaria Cruiser 32-es egyaránt alkalmas családi hajókázásra, céges csapatépítő tréningre vagy akár versenyzésre is. Többféle bérleti konstrukció közül választhatnak az érdeklődők, akiknek a cég a nyár első hónapjában visszautasíthatatlan kedvezményekkel kínálja a vitorlázás lehetőségét.

2012 nyarától új chartervállalkozást indított el a Balatonon a Bavaria Magyarország: 6 db majdnem teljesen egyforma és egyformán felszerelt Bavaria Cruiser 32 Avantgarde bérbeadásával szeretnék színesebbé tenni a balatoni családi túrázásokat, csapatépítéseket, de ha igény mutatkozik rá, akkor one-design versenyzéseket. A cég célja, hogy magas minőségű szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek, mégpedig megfizethető áron. Természetesen azokra is gondoltak, akik nem rendelkeznek vízi jogosítvánnyal, ugyanis számukra kormányost is biztosítanak a hajóbérlet teljes időtartamára.

 „Idén nagy hangsúlyt fektetünk a különböző Bavaria vitorlások és egyéb hajók értékesítése mellett a hat, egyformán felszerelt Cruiser 32-sek kiadására. A szerencsésebbek még júniusra is leköthetik a hajókat, és az első nyári hónapra tíz százalék kedvezményt biztosítunk a bérleti díjakból, míg azoknak, akik egész hétre kibérlik a vitorlásokat, azok tizenöt százalék kedvezményre számíthatnak. Legyen szó vitorlás vakációról, csapatépítő tréningről vagy akár versenyvitorlázásról” – jelentette ki Lange Péter, a Bavaria Magyarország ügyvezető igazgatója.

 A balatonfenyvesi bázis menedzsere, Ács Bence elmondta, a 2012-es és 2013-as gyártású, minden extra felszereléssel ellátott hajókból álló vitorlás flottát a Balatonon, a Bavaria Magyarország bázis kikötőjében, a Fenyves Yacht Clubban (8646 Balatonfenyves, Mária u. 1.) lehet megtekintheti.

 „A Bavaria 32 Cruiser a Bavaria hajógyár egyik legsikeresebb modellje, ami kimondottan ideális a balatoni túrázásra. Minden hajó maximálisan felszerelt: a hajózási műszerek, valamint a multimédia- és biztonsági felszerelések mellett tágas szalon, zuhanyzós, wc-s fürdőszoba és egy kompletten berendezett konyha szolgálja a vitorlázók teljes kényelmét. A vitorlásokon két db kétágyas kabin és a szalonban további kettő plusz egy fekvőhely található, így akár hat-hét fős baráti társaság számára is ideális választás lehet”– mutatta be a Cruiser 32-est Ács Bence.

 A hajókat négyféle időkonstrukcióban lehet kibérelni. Egy napra kizárólag hétköznap, míg az úgynevezett rövid hétre hétfőtől csütörtökig viheti el mindenki a vitorlásokat, míg hétvégén péntektől vasárnapig élvezhetjük a hajózást a Balatonon. Ezen kívül bármilyen kezdőnappal elvihetők a vitorlások egy hétre.

 „Természetesen azokra is gondoltunk, akik a parton is szeretnének eltölteni nálunk pár napot. A fenyves Yacht Club területén egy tizennyolc szobás hotel várja a pihenni vágyókat, akik a vitorlázás mellett kerékpározhatnak, billiárdozhatnak vagy éppen bowlingozhatnak, kedvük szerint”– árulta el a bázis menedzsere.

 Minden hajó a következő extra felszereltséggel rendelkezik

• Betekerhető nagy és fock vitorla, hogy viharban gyorsabban tudjon leszerelni
• Gázrugós alba, hogy a boom mindig a helyén maradjon
• Lenyitható fürdőplatform, a biztonságosabb ki és beszálláshoz
• Hideg-meleg cockpitzuhany, hogy a fürdőzés után egyből letussolhasson
• Nyomkövető berendezés, hogy baj esetén gyorsan segítséget nyújthassunk
• Elektromos horgonycsörlő a kényelmes horgonyzáshoz
• Multimédia felszerelések az Ön és családja szórakoztatására
• Garmin műszercsalád a biztonságos hajózáshoz
• Garmin 4008 GPS, hogy mindig tudja, éppen hol tartózkodik

Galéria

CRUISER 32
CRUISER 32
CRUISER 32
CRUISER 32
CRUISER 32
CRUISER 32
CRUISER 32
CRUISER 32
CRUISER 32
CRUISER 32