Bavaria Yachts Hungary

NYÁRON ÉRKEZIK AZ ÚJ BAVARIA E34!

NYÁRON ÉRKEZIK AZ ÚJ BAVARIA E34!

Az új Bavaria E34 – amelynek méretei egyedülállóak - a következő lépcsőfoka a Bavaria E-Line fejlődésének.

Az új Bavaria E34 – amelynek méretei egyedülállóak - a következő lépcsőfoka a Bavaria E-Line fejlődésének. A hajótest teljes hossza eléri a 10,3 métert, amiben a 2 db teljes értékű duplaágyas kabin és a 2 db fürdőszoba egy 360 fokos panorámát nyújtó szalonnal egészül ki. A szalon közepén található a kormányállás, ami nem csak a kilátás miatt számottevő, hanem a hajó irányítása miatt is kényelmesebb. A kormányállás előtt található a nagy tároló szekrény kombináció és a hosszú étkezőasztal, ahol akár kellemes vacsoráját is fogyaszthatja. Mögötte a tágas cockpit helyezkedik el, ahol kedvére napozhat, valamint a lehajtható fürdőplatform, ahonnan könnyedén csobbanhat egyet. Akik igazán szeretnek relaxálni, megtehetik az orr részen elterülő nagy napozóterületen.

Mindkét kabinhoz természetesen saját fürdőszoba tartozik. A jövőbeli tulajdonos választhat, hogy az orrban lévő fürdőkabint szeparált zuhanyzóval vagy helyette egy nagy tároló résszel kéri. A BAVARIA E40 hátsó kabinja igazi kis lakosztály. Vendégei és barátai érezni fogják a különleges vendégszeretetet.

A BAVARIA a jól bevált VOLVO PENTA motorokat használja, jelen esetben a 60, 110 és 220 LE modelleket kínálja a BAVARIA E34-hez. Az E34-nél is, csak úgy mint a nagyobb testvérénél a Bavaria E40-nél is elérhető a környezetbarát dízel-elektromos motorkombinációs Hybrid hajtás. Később teljes elektromos hajtással is rendelhető lesz.

A rendkívül könnyen és biztonságosan irányítható BAVARIA E34 két verzióban is elérhető, sedan valamint flybridge változatban. Minden vízre, folyóra, csatornára alkalmas a BAVARIA E34, igényes tulajdonosoknak vagy prémium charter használatra. Első nyilvános megjelenése a 2017-es Bavaria nyílt napok végén lesz.