Bavaria Yachts Hungary

MEGHÍVÓ A BUDAPEST BOAT SHOW-RA!

MEGHÍVÓ A BUDAPEST BOAT SHOW-RA!

A legnagyobb kiállított hajóval várja a látogatókat a Bavaria Magyarország az idei Budapest Boat Show-n

Újra itt a Budapest Boat Show! Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője ezúttal 2020. február 27. és március 1. között várja az érdeklődőket a Hungexpo területén. Ahogy a kiállítás történetében eddig mindig, az idén is jelen lesz a Bavaria Magyarország, és közel 500 négyzetméteren négy kiállított hajóval fogadják a hajózás szerelmeseit. 2020-ban sem maradunk premier nélkül, hiszen a kiállításon mutatkozik be a Bavaria C45 és a  teljes elektromosen hajtású Greenline 33-as elektromoshajó.

Alig több mint egy hét, és kezdetét veszi a 2020-as Budapest Boat Show a Hungexpo területén. Az immár hagyománnyá vált rendezvény díszvendége ezúttal a Velencei tó lesz, amely Magyarország harmadik legnagyobb, és Európa egyik legmelegebb természetes tava.

Természetesen idén is jelen lesz a kiállítók között a Bavaria Magyarország. A cég ezúttal megint kitesz magáért, hiszen az egyik legnagyobb standon – majd 500 négyzetméteren – a Budapest Boatshow legnagyobb hajóját, az olasz dizájnnal megépített Bavaria C45-ös luxusvitorlást állítja ki, amely a cég legsikeresebb hajója a C osztályban. Mindemellett továbbra is vásárolható és bérelhető lesz a cég által kínált legolcsóbb, de minőségi hajózást biztosító Bavaria 33 EASY, a balatoni hajózás talán legelterjedtebb vitorlása, a versenyzésre is tökéletesen alkalmas C34-es, melyet már három kabinos változatban is meg lehet rendelni, valamint a magyar közönség által már jól ismert és kedvelt Cruiser 37-es modell. És ahogy már évek óta megszokhatták, a Bavaria standján idén is lesz premier: most mutatkozik be a teljes elektromos hajtású Greenline 33-as, melyet a cég kifejezetten a Balatonra fejlesztett. Az elektromos luxushajó 50 kW-os beépített Torqeedo elektromos motorral, és az új fejlesztésű 2x40 kWh BMW I3-as autókhoz is használt akkumulátorcsomaggal rendelkezik.

„A standunkon tizenöten dolgozunk majd nyitástól zárásig, hogy a kiállítás négy napja alatt minden érdeklődővel megismertessünk mindent, amit kínálni tudunk a vitorlázás és az elektromos hajózás szerelmeseinek. Ráadásul folytatjuk a legek kiállítását is, és abban bízunk, hogy az új hajóink továbbra is elnyerik majd a hozzánk ellátogatók bizalmát. Személyre szabott ajánlatokkal, kiállítási kedvezményekkel, a modellek személyes bemutatásával állunk minden látogató rendelkezésére” –árulta el Lange Péter, a Bavaria Magyarország ügyvezető igazgatója, aki hozzátette, a kiállítás ideje alatt 20 százalékos kedvezményt biztosítanak hajóbérlés esetén, amely kiállítási akció a korábbi években is nagyon sikeres volt.

És ha már szóba került a hajók bérlése.

A Bavaria Magyarország charter flottája teljesen megújult: Jelenleg 10, mindennel felszerelt vitorlás hajó bérelhető: 5 darab vadonatúj, három kabinos, klímás 34-es, 4 darab, újszerű 33-as és 1 darab vadonatúj 37-es három kabinnal, klímával felszerelve.  A hajók versenyzésre is alkalmasak, akár a Kékszalagon is indulhatnak vele, de családi pihenésre, céges bulikra kifejezetten alkalmasak. A Fenyves Yacht Club kikötőjében található hajók a kiállítás alatt kiemelkedő, 20 %-os kedvezménnyel foglalhatóak. (A kedvezmény a Kékszalagra, az ünnepi hétvégékre és a kiegészítő  szolgáltatásokra nem vonatkozik!)

Természetesen az értékesített hajóit minden esetben vízre téve, összeszerelve, vizsgáztatva és bevitorlázva adja át a cég leendő tulajdonosának a kívánt kikötőben. Sőt, ha már van valakinek vitorlása, akkor segítenek a korábbi hajó eladásban.

 „Pontosan tudjuk, hogy nem elég értékesíteni a hajókat, hanem teljes körű szolgáltatást kell nyújtanunk, így büszkén jelenthetjük ki, hogy a hajók, hajóalkatrészek kiválasztásától az üzemeltetésig, valamint a mindenre kiterjedő karbantartásig mindent biztosítunk már meglévő partnereinknek és leendő ügyfeleinknek. Mindezekhez szakképzett csapattal és jól felszerelt műhellyel, valamint speciális hajószállító kamionokkal rendelkezünk Balatonlellén, alvállalkozók nélkül, saját magunk szállítjuk és szereljük hajóinkat, és végezzük a garanciális és garancián túli szervizelést is” – árulta el Lange Péter.

Csütörtöki napra érvényes, díjmentes meghívóval várjuk a kedves érdeklődőket:

Regisztrálok az eseményre

1. Kérjük, klikkelj a fenti linkre!
2. Töltsd ki az regisztrációs lapot, annyi példányban, ahányan érkeztek!
3. A sikeres regisztrációt követően ellenőrizd az e-mailben kapott pdf. dokumentumot, amely egyúttal a belépőjegyed is, rajta a belépéshez szükséges vonalkóddal.
4. Kérünk, hogy nyomtasd ki a dokumentumot és hozd magaddal a kiállításra, amellyel a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphetsz a Budapest Boat Show területére.

Március 1-én ingyenes a belépés hajóvezetői engedéllyel!

A számos látnivaló mellett finom kávéval is megkínálják a hozzájuk betérő érdeklődőket a cég standján.

További információ és időpont egyeztetés:
Központi iroda:
E-mail:
Szamosi Dóra Tel: + 36 30 677 5087
Lange Péter Tel: + 36 30 677 5080
Kövér László Tel: + 36 30 941 7062