Bavaria Yachts Hungary

MEGHÍVÓ A BUDAPEST BOAT SHOW-RA!

MEGHÍVÓ A BUDAPEST BOAT SHOW-RA!

Közös ünnepre hívja a hajózás szerelmeseit a tízéves születésnapját ünneplő Bavaria Magyarország az idei Budapest Boat Show-n

Jön az elektromos E34-es és az E40-es premierje!

Újra február, újra Budapest Boat Show!

Természetesen idén sem maradhat el a kiállításról a Balaton és a tradicionális vitorlázás sem, ahogy a hagyományoknak megfelelően ismét jelen lesz a kiállítók között a Bavaria Magyarország. A cég ezúttal egy közös ünneplésre hívja az érdeklődőket a rendezvény legnagyobb, 432 négyzetméteres standjához, ugyanis a hajózás szerelmeseivel együtt szeretné megünnepelni a Bavaria Yachtbau 40., míg a magyar vezérképviselet tízedik születésnapját. Mindemellett számos érdekességgel várja a látogatókat, hiszen a standján látható majd a legtöbb nagy hajó: többek között a cég által kínált legolcsóbb, de minőségi hajózást kínáló EASY-vel, a hatalmas terű luxusvitorlás, a Vision 42-sel, a magyar közönség előtt most debütáló C41-sel, valamint az elektromos E34-sel és E40-sel is testközelből ismerkedhetnek meg.

„A standunkon tizenöten dolgozunk majd nyitástól zárásig, hogy a kiállítás négy napja alatt minden érdeklődővel megismertessünk mindent, amit kínálni tudunk a vitorlázás szerelmeseinek. Ráadásul úgy véljük, az igazán nagy meglepetést akkor adjuk, ha ünnepeltként mi adunk kedves ügyfeleinknek ajándékot. Éppen a dupla ünnepre való tekintettel a mostani kiállítás a 40 YEARS AKCIÓ hete lesz az idei rendezvényen, ami a Bavaria gyár rendkívüli akciója is egyben”–árulta el Lange Péter, a Bavaria Magyarország ügyvezető igazgatója, aki hozzátette, a részletekkel mindenki megismerkedhet a kiállításon.

A Bavaria Magyarország, ahogy azt már az elmúlt évtizedben az ügyfelei megszokhatták, az értékesített hajóit minden esetben vízre téve, összeszerelve, a szükséges ozmózisvédelemmel ellátva, vizsgáztatva és bevitorlázva adja át leendő tulajdonosának a kívánt kikötőben. Sőt, ha már van valakinek vitorlása, akkor a számára tájékoztatást és segítséget nyújtanak a meglévő hajójuk értékesítésében, illetve szükség esetén beszámítják azt az új vitorlás árába.

 „A bemutatott hajóink, valamint a különböző szolgáltatásaink mellett rendkívüli kedvezménnyel is szeretnénk leendő ügyfeleinknek meglepni: a nyári vitorlázást a kiállítás ideje alatt megéri lefoglalni, hiszen hajóbérlésre ezen a négy napon húsz százalék kedvezményt biztosítunk. Ugyanakkor pontosan tudjuk, hogy nem elég értékesíteni a hajókat, hanem teljes körű szolgáltatást kell nyújtanunk, így büszkén jelenthetjük ki, hogy a hajók, hajóalkatrészek kiválasztásától az üzemeltetésig, valamint a mindenre kiterjedő karbantartásig mindent biztosítunk már meglévő partnereinknek és leendő ügyfeleinknek. Mindezekhez szakképzett csapattal és jól felszerelt műhellyel, valamint speciális hajószállító kamionokkal rendelkezünk Balatonlellén, alvállalkozók nélkül, saját magunk szállítjuk és szereljük hajóinkat és végezzük a garanciális és garancián túli szervizelést is” – árulta el Lange Péter.

A kiállításra mind a 4 napjára, péntektől – vasárnapig érvényes ingyenes belépőt tud a Bavaria biztosítani, amennyiben regisztrál az alábbi linken.

CSÜTÖRTÖKI MEGHÍVÓ ITT

PÉNTEK - SZOMBAT - VASÁRNAPI MEGHÍVÓ ITT

A regisztrációt követően e-mailben egy pdf dokumentum érkezik, amely a belépőjegy, rajta a belépéshez szükséges vonalkóddal. Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtassa ki, és hozza magával, így sorban állás nélkül, azonnal beléphet a kiállításra.

A Bavaria Magyarország központi ügyfélszolgálatához ( ) közvetlenül is fordulhat bárki, ha belépőt szeretne a kiállításra.

Vállalatunk a számos látnivaló mellett nem feledkezik meg a vendéglátásról sem: a jó szó mellett a finom kávé sem hiányzik majd a Bavaria Magyarország standján. Váljon tehát közös ünneppé a Budapest Boat Show!

Szeretettel várunk mindenkit!