Bavaria Yachts Hungary

CANNES YACHTING FESTIVAL 2023

CANNES YACHTING FESTIVAL 2023

Rendkívüli show a francia riviéria szívében!
Európa legjobb vízi hajókiállítása és a világ első számú nagy vitorláskiállítása.
Helyszín: Cannes – Vieux Port és Port Canto

A Cannes-i fesztiválon idén közel 700 hajónak ad otthont. A 10 méternél kisebbeket szárazföldön, míg a nagyobb hajókat a vízen mutatnak be a nagyközönségnek.

A hajóipar legnagyobbjai között természetesen a BAVARIA YACHTS is ott lesz. Páratlan körülmények között a várva-várt BAVARIA C46 hivatalos világpremierjét ünnepli, és Port Cantoban, a helyszínen mutatják be először a nagyközönségnek!

A világpremier mellett természetesen bemutatásra kerülnek a BAVARIA C-LINE kedvelt modelljei is, melyek itthon is népszerűek a hajósok körében, a BAVARIA C38, C42, C50-es vitorlás jachtok.

Ünneplésre pedig igazán van alkalmunk, hiszen  a A Vieux Portban - a francia Riviéra egyik legrégebbi kikötőjében - ünnepeljük az új BAVARIA SR33-asunk, a BAVARIA SR-LINE legújabb modelljének cannes-i premierjét is!

A BAVARIA SR33-as mellett pedig, bemutatásra kerül az SR36, R40 FLY, VIDA 33 motoros hajók is.

Jöjjön el és csodálja meg a legszebb jachtokat és vitorlásokat a francia Riviéra napsütötte partján. Látogasson el hozzánk a BAVARIA YACHTS standján és élvezze velünk Cannes egyedülálló, fantasztikus hangulatát!

Várunk szeretettel szeptember 12-17 között standjainknál a Port Canto & Vieux Portban!

 

További információ és időpont egyeztetés:

E-mail: info@bavaria.hu

Lange Péter Tel: + 36 30 677 5080