Bavaria Yachts Hungary

Budapest Boat Show 2016 - beharangozó

Budapest Boat Show 2016 - beharangozó

Egy teljesen megújított, hatalmas standon találkozhatnak majd az érdeklődők a Bavaria Magyarország által kínált hajókkal a februári Budapest Boat Show-on

Ezúttal a Joker lehet az ász!

 

Újra február, újra Budapest Boat Show! Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője ezúttal 2016. február 18-21. között várja a hajózás meglévő és leendő szerelmeseit a Hungexpo területén. Ezúttal a 2016-os riói olimpia lesz a kiállítás kiemelt témája, így a tematikus programszigeten ehhez kapcsolódó programok és érdekességek várják a látogatókat.Természetesen az idén is jelen lesz a Bavaria Magyarország, amely az immár szokásosnak mondható négyszáz négyzetméteres standján több meglepetéssel valamint számos kedvezménnyel várja a vitorlázás kedvelőit.

 

Már nem kell sokáig várakozni, és szélesre tárja kapuit a látogatók előtt az idei Budapest Boat Show a Hungexpo területén. Az immár hagyománnyá vált rendezvény középpontjában ezúttal a 2016-os nyári olimpiát helyezték a szervezők, aminek következtében a riói ötkarikás játékokhoz kapcsolódó programokkal várják kilátogató nagyközönséget a február 18-21. között nyitva tartó hajókiállításon.

„A Budapest Boat Show kiállítás 2013-ban teljesen megújította koncepcióját, hogy lépést tudjon tartani a kiállítók és látogatók igényeivel, ennek köszönhetően a látogatók száma azóta folyamatosan emelkedik, melyet a kiállítói elégedettség is tükröz. Idén már a jubileumi 25. alkalommal rendezzük meg a kiállítást, ami a Hungexpo Zrt. egyik legnagyobb kiállításcsokrának része. Tavaly rengeteg látogató kereste fel a Boat Show-t, a Fehovával együtt összesen 57 ezer látogatót vonzott. A speciálisabb célcsoportja miatt a Budapest Boat Show nagy rendezvénynek számít, olyannyira, hogy jelenleg ez az ország legnagyobb ilyen tematikájú kiállítása, ezért nevezzük Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötőjének”– jelentette ki Kujalek Máté, a Hungexpo Zrt marketing menedzsere.

És ha Boat Show, akkor természetesen nem maradhat ki a Balaton és a tradicionális vitorlázás sem. Immár hagyományos módon ismét jelen lesz a kiállítók között a Bavaria Magyarország, és a cég 400 négyzetméteresstandján számos érdekességgel várja a látogatókat, akik többek között a Bavaria Cruiser 33-as és a 37-es vitorlást, a Sport 360-as Yachtot, valamintJoker Clubman 24 lábas RIB hajót is testközelből ismerhetik meg.

„A standunkon több mint tízen dolgozunk majd nyitástól zárásig, hogy a kiállítás négy napja alatt minden érdeklődővel megismertessünk mindent, amit kínálni tudunk a vitorlázás szerelmeseinek. Nagy örömünkre szolgálna, hogy aki kijön a kiállításra, az sokkal több időt töltsön el a pavilonban és a standunkon, hogy mindent alaposan megnézzen. A mostani kínálatunk bizonyosan felkelti az emberek érdeklődését”–árulta el Lange Péter, a Bavaria Magyarország ügyvezető igazgatója.

A kiállításra kerülő tágas Bavaria Cruiser 33-as rendkívül könnyen kezelhető, legyen szó akár egyfős vagy többfős legénységről. A kormányos kényelmesen eléri a genoa csörlőket, így a manőverezés igazán gyerekjáték. A tágas belső tér olyan atmoszférát áraszt, mintha eggyel nagyobb méretű jachton lennénk. A tágas és fényárban úszó szalon igazi loft hatását kelti a hatalmas ablakokkal. Legyen szó egy hosszú vagy akár egy rövid hétvégi hajókázásról, a rendkívül gazdag alapfelszereltségű hajó az utasok kedvencévé válik nagyon rövid időn belül.

Amásik kiállításra kerülő vitorlás hajónk Bavaria Cruiser 37-es vitorlást 2014-ben Európa legjobb jachtjának jelölték. A hajó szépen beleillik a balatoni látképbe is, mérete nem túl kirívó, de mégis egy árnyalatnyival nagyobb a mellette vitorlázó hajóknál. Magas sebességi potenciál jellemzi, ugyanakkor egyszerűen lehet irányítani, egyenletes vitorlástulajdonságok párosulnak a kiváló menetstabilitással, és a jó manőverezhetőséggel. A modell igen sikeres volt eddig is, hiszen már jó pár példány vitorlázik a Balatonon.

Igazi vérpezsdítő, férfiszívet melengető vízi jármű a Joker Clubman 24 lábas RIB hajó, ami majd hét és fél méter hosszú, három méter széles, 16 fő befogadására alkalmas, és egy hatalmas, Magyarországon ritkán látható 250 lóerős Suzuki motorral van szerelve. Igazi újdonság lesz a cég standján a Sport 360-as Yacht, amely majd 11 méter hosszú, és a hajót a nagy cockpit, valamint a tágas belső terek még nagyobbá teszik.

 „A kiállítás négy napja alatt szeretnénk az érdeklődőkkel megismertetni mindent, amit kínálni tudunk a vitorlázás szerelmeseinek. A bemutatott hajóink, valamint a különböző szolgáltatásaink mellett rendkívüli kedvezménnyel is szeretnénk leendő partnereinket meglepni:a nyári vitorlázást a kiállítás ideje alatt megéri lefoglalni, hiszen hajóbérlésre ezen a négy napon húsz százalék kedvezményt biztosítunk”– árulta el Lange Péter.

A cég a számos látnivaló mellett nem feledkezik meg a vendéglátásról sem: a jó szó mellett a finom kávé sem hiányzik majd a Bavaria Magyarország standján.