Bavaria Yachts Hungary

BAVARIA BOAT SHOW CSOMAG

BAVARIA BOAT SHOW CSOMAG

Újra február, újra Budapest Boat Show!
Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője ezúttal 2017. február 23-26. között várja a hajózás meglévő és leendő szerelmeseit a Hungexpo területén.

Immár hagyományos módon ismét jelen lesz a kiállítók között a Bavaria Magyarország, és 400 négyzetméteres standunkon számos érdekességgel várjuk a látogatókat, akik többek között a Bavaria 33 Easy-t és a Cruiser 37-es vitorlást, a Sport 40-as Yachtot, valamint idén egy Cruiser 46-os hajót is testközelből ismerhetik meg.

A kiállítás négy napja alatt szeretnénk az érdeklődőkkel megismertetni mindent, amit a Bavaria kínálni tud a vitorlázás szerelmeseinek. A bemutatott hajóink, valamint a különböző szolgáltatásaink mellett rendkívüli kedvezménnyel is szeretnénk leendő partnereinket meglepni.

Az egyik ilyen kiállítási kedvezményünk a Bavaria Boat Show Csomag néven futó akciónk, miszerint a kiállítás ideje alatt megrendelt hajókat nagy értékű extra felszerelésekkel lehet megvásárolni, és egyes extra felszereléseket most negyven százalék kedvezménnyel lehet kiválasztani!

A nyári hajóbérlést is a kiállítás ideje alatt megéri lefoglalni, hiszen bérlésre ezen a négy napon húsz százalék kedvezményt biztosítunk.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, jó szó mellett a finom kávé sem hiányzik majd a Bavaria Magyarország standjáról.
 

Galéria