Bavaria Yachts Hungary

BALATON BOAT SHOW 2023

BALATON BOAT SHOW 2023

Szikrázó napsütés, kellemesen lengedező szél, igazi nyári időjárás és sok látogató nyitástól egészen zárásig. A 28. Balaton Boat Show-n ismételten népszerű volt a Bavaria Yachts flottája

 

Fontos hétvégét tudhat maga mögött a Bavaria Magyarország: a nagy sikert arató BAVARIA C modellek közül idén a C38-as, a C42-es, a C45-ös újra együtt szerepelt a Balaton Boat Show-n. A C modellek mellett a rendkívül népszerű Cruiser 34-es és 37-es vitorlás modellek is bemutatásra kerültek, melyek kimondottan a kiállításra érkeztek a németországi gyárból.

 

Nem véletlen, hogy annyian várták már hazánk egyetlen vízi kiállítását, az elmúlt hétvégén már 28. alkalommal megrendezett Balaton Boat Show-thiszen ez az egyik fontos, ha nem a legfontosabb hazai kiállítás! A korábbiaknak megfelelően a magyar tenger egyik legszebb kikötője, a Kenese Marina Port adott otthont szeptember 1-3. között a hajós seregszemlének, ahol idén 60 kiállító mellett közel 100 hajó volt megtekinthető.
 
Természetesen a Bavaria Magyarország sem hiányozhatott a kiállítók közül, hiszen a cég számára ez a legfontosabb megjelenés a hazai érdeklődők előtt. A kiállítás szombati napján volt a legtöbb látogató, a legnépszerűbb idén is a BAVARIA C38-as vitorlásunk volt. Hatalmas érdeklődés övezte az új BAVARIA C46-ot is, melyekről még csak előzetes tájékoztatást és fotókat tudtunk bemutatni, de a hamarosan megrendezésre Cannes-i hajókiállításon már személyesen is megfogjuk tudni mutatni az új modellt.
 
„Minden évben nagyon készülünk erre a Balaton Boat Show-ra, hiszen itt a hajókat vízen tudjuk bemutatni az érdeklődőknek, így gyorsabban tud döntés születni egy esetleges rendelés ügyében. Az sem elhanyagolható lehetőség, hogy ezen a kiállításon szinte az összes nagy gyártó modelljei megtekinthetőek, és ebben az összehasonlítási versenyben elég jól helyt áll a Bavaria Magyarország. Idén is komolyan készültünk, nem véletlen, hogy a mi standunk volt az egyik legnagyobb és talán az egyik legszebb a kiállításon.
Mindenki örömére jól láthatóan fejlődik a kiállítás, versenytársaink is nagy számú hajóval, új modellekkel és minőségű körülmények között állítottak ki.  Hajóink iránt továbbra is nagy volt az érdeklődés, különösen a BAVARIA C38-as modell iránt. Elmondható az is, hogy a vevők megfontoltabbá váltak, alaposabban átgondolják, hogy mit és milyen felszereléssel rendeljenek meg,  ezzel együtt is több hajó értékesítését sikerült előkészítenünk, így idén is sikeresnek ítéljük a kiállítást. Elmondhatom az egész csapatunk nevében, hogy nagyon jól éreztük magunkat, sikeresnek tartjuk a kiállítást, így nem titok, hogy jövőre hasonlóan színvonalas ajánlatokkal és új modellekkel készülünk a 2024-es kiállításra” 
– osztotta meg a kiállítás tapasztalatait Lange Péter, a Bavaria Magyarország ügyvezető igazgatója.
 
Köszönjünk kedves ügyfeleink és barátaink látogatását!

 

Galéria

BALATON BOAT SHOW 2023-Rami
BALATON BOAT SHOW 2023-Rami
BALATON BOAT SHOW 2023-Rami
BALATON BOAT SHOW 2023-Rami