Bavaria Yachts Hungary

BALATON BOAT SHOW 2021

BALATON BOAT SHOW 2021

A nyitástól a zárás utolsó pillanatáig tele volt érdeklődőkkel a Bavaria standja a 26. Balaton Boat Show-n!

A BAVARIA C széria szinte mindent vitt!

 

Fantasztikus hétvégét tudhat maga mögött hazánk egyetlen vízi kiállításán a Bavaria Magyarország: a cég négy BAVARIA C modellt állított ki Balatonkenesén a 26. Balaton Boat Show-n, amelyeket így együtt most láthatott először a nagyközönség. Több vitorlás talált gazdára, már most elkezdődött a fenyvesi Bavaria-flotta jövő évi bérlése, ráadásul több külföldi érdeklődő is volt a hajókra.

 

Nem véletlen, hogy annyian várták már hazánk egyetlen vízi és vízparti  kiállítását, az elmúlt hétvégén már 26. alkalommal megrendezett Balaton Boat Show-t! A szokásoknak megfelelően a magyar tenger egyik legszebb kikötője, a Kenese Marina Port adott otthont szeptember 3-5. között a hajós seregszemlének, ahol idén kibővített területen közel 100 hajót és 20 premiert láthattak az érdeklődők.

 

Természetesen a Bavaria Magyarország sem hiányozhatott a kiállítók közül, hiszen a cég számára ez a legfontosabb hazai megjelenés a hazai érdeklődők előtt. A vízen négy fantasztikus hajóval képviselte magát a Bavaria, mégpedig a négy új C modell-lel – a C38-as, a C42-es, a C45-ös és a C50-es –, melyek először szerepeltek így együtt egy kiállításon. Ráadásul hatalmas sikerrel, ugyanis minden tekintetben ez volt a cég számára az elmúlt évek legsikeresebb kiállítása: több hajót sikerült értékesíteni, számos előszerződést kötöttek – nemcsak a hajóikra, hanem a különböző szolgáltatásaikra –, ráadásul a fenyvesi kikötőben állomásozó Bavaria-flotta 2022-es hajóbérleti naptára is elkezdett betelni.

„Idén ismételten nagy hangsúlyt fektettünk a különböző Bavaria vitorlások bemutatására, a Balaton Boat Show-n kiállított négy hajó szinte minden igényt képes kielégíteni a különböző méretkategóriákban. Már a nyári szezonban érezni lehetett, hogy nagy az érdeklődés az új hajóink iránt, és kifejezetten sajnáltuk, hogy helyhiány miatt nem állíthattuk ki a korábbi modelljeinket, az egyébként nagyon népszerű Cruiser 34-es és 37-es vitorlásainkat. Nagyon büszke vagyok arra, hogy milyen komoly csapattal és háttérrel tudtunk az érdeklődők rendelkezésére állni. Munkatársaim hatalmas munkát végeztek, hiszen nyitástól a zárásig tele volt a standunk és mind a négy vitorlásunk érdeklődőkkel. Főleg a C38-as és a C42-es volt nagy kedvenc, és ami eddig nem nagyon volt jellemző, több külföldi érdeklődő keresett fel minket a három nap alatt. Sajnos a szállítási idő már most több mint egy év, ám ez se vette el a kedvét az ügyfeleinknek. Sőt, már most több foglalásunk is van 2022-re a bérelhető, a fenyvesi kikötőben álló flottánkra, ami szintén nem volt a korábbi években jellemző” – osztotta meg a kiállítás tapasztalatait Lange Péter, a Bavaria Magyarország ügyvezető igazgatója.

 

Hozzátette, ez a kiállítás egy igazi ünnep volt a hajós szakma számára, hálával gondolnak a kiállítás szervezőire, akik jól látható munkájának köszönhetően jöhetett létre ez a cég szempontjából minden szinten sikeres rendezvény.

 

Ezúton is köszönjük az érdeklődők és az ügyfeleink látogatását, fantasztikus volt részese lenni ennek a rendezvénynek.  

Galéria