Bavaria Yachts Hungary

BALATON BOAT SHOW 2019

BALATON BOAT SHOW 2019

Vitorlás és elektromos hajódömping szárazon és vízen!

Újra szeptember, újra Balaton Boat Show! A magyar tenger egyik legszebb kikötője, a Kenese Marina Port ad otthont szeptember 6-8. között, az éppen 24. alkalommal megrendezendő hazai hajós seregszemlének, ahol a piac valamennyi képviselője jelen lesz a szárazföldön és vízen tartandó kiállításon. Természetesen ott lesz a Bavaria Magyarország is, mégpedig öt gyönyörű hajóval.

Imsét a hajósoké lesz a főszerep, ugyanis szeptember 6-8. között az ország legnagyobb vízi hajókiállítása a 24. alkalommal megrendezésre kerülő Balaton Boat Show várja látogatóit a Kenese Marina Portban. Abban mindenki biztos lehet, hogy a seregszemlén a hazai hajós piac minden jelentős képviselője jelen lesz.

„A Kenese Marina Portban rendezett eseményen az ismert hazai és nemzetközi vitorlás, motoros és elektromos hajó márkák mellett a hajózáshoz hajó karban tartáshoz szükséges kiegészítők, ruhák, cipők, valamint ékszerek is helyet kapnak a kínálatban. Közel 100 vitorlás és elektromos hajót, motorcsónakot, és egyéb vízi járművet tekinthetnek meg, ha ellátogatnak hozzánk! – fogalmazott Rápolthy Edit, a Balaton Boat Show főszervezője.

Természetesen nem maradhat ki a kiállítók közül a Bavaria Magyarország sem. A cég számos érdekességgel várja a látogatókat, összesen öt hajót állítanak ki, amelyek közül négy már egy ideje a hajózás szerelmeseinek a kedvence. A magyar közönség előtt jól ismert Bavaria Cruiser 34 – a német gyártó legkeresettebb modellje Magyarországon –, melyet most remek áron lehet két vagy három kabinos változatban megrendelni, a roppant tágas túrahajó, a dupla körkormányos 37-es, a legek hajójaként emlegetett luxusvitorlás, a Vision 42, amely nemcsak elegáns és sportos, hanem hatalmas térkínálattal is rendelkezik, és a Balatonon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

A cég ugyanakkor halad a korral, így az egyre népszerűbb elektromos yachtokból is bemutatja a Bavaria E34-est, amely két esztendeje a cannes-i seregszemlén debütált és 2017-ben került forgalomba, és tisztán elektromos hajtással készült verzióját magyar importőr bevonásával fejlesztették ki, aminek éppen a Balaton Boat Show-n lesz a magyarországi bemutatója. De ugyancsak első alkalommal lesz látható és kézzel fogható lesz a kilátogatók számára a Greenline E39-es, amely teljesen elektromos hajtású. Utóbbit a szlovén Greenline gyártja, és a cég szupermodern elektromos hajója, a NEO éppen itt debütált nagy sikerrel a tavalyi Balaton Boat Show-n. A kiállított hajók mellett számos olyan szolgáltatást kínálnak a cég munkatársai a kilátogatóknak, amelyekkel tökéletesen megoldható a vitorlázás a Balatonon, illetve mindent megtudhatnak a kilátogatók arról, mit tud nyújtani a cég a szerelés, szállítás, karbantartás és a téli tárolás területén.

A kiállításon debütáló Greenline 39 Full Electric hétfői napon került vízre, és azonnal áthajóztunk vele Kenesére, a Balaton Boat Show helyszínére. A megközelítőleg 45 kilométeres távot kényelmes tempóban haladva úgy négy óra alatt tettük meg. A hajó sebessége jellemzően 6-7 csomó volt, de alkalmanként 8,5-9 csomóval is szeltük a hullámokat, holott majd az egész utat az érkező hidegfront miatt végig 12-14 csomós ellenszélben kellett megtennünk. Miután megérkeztünk Kenesére, még mindig ötven százalékos maradt a hajó töltöttsége, holott minden elektromos dolog, automata pilóta, hűtőgép, Tv, mikrohullámú sütő és a rádió végig üzemelt az út során. Idén nagy hangsúlyt fektetünk a különböző vitorlások és elektromos meghajtású hajóink bemutatása mellett a charter-szolgáltatásainkra is, hiszen aki még idén őszre foglal időpontot bármelyik hajónkat a flottából – Bavaria 33-as, 34-es és 37-es vitorlások és E40-es elektromos yacht –, az komoly kedvezményekkel teheti azt meg a kiállítás ideje alatt. Persze kedvezmények a megrendelt és megvásárolt hajókra is érvényesek. Természetesen az értékesítés után sem engedjük el ügyfeleink kezét, hiszen a hazai viszonylatban egyedülálló műszaki csapatunkkal teljes körű szolgáltatásokat is nyújtunk, legyen szó a hajó szereléséről, szállításáról, karbantartásáról és téli tárolásáról. Cégünk akár a legnagyobb hajót is képes a célállomásra eljuttatni, hiszen mindehhez rendelkezik megfelelő kamionnal, szerelvénnyel. Sőt, igény esetén a Bavaria vitorlásokba utólag is beszereljük a klímát és az orrsugár kormányt is” –árulta el Lange Péter, a Bavaria Magyarország ügyvezető igazgatója.

Természetesen a Bavaria teljes kínálata elérhető a cég standján, és a 2020-as nyári szezonra az összes modell rendelhető is! Személyre szabott ajánlatokkal, kiállítási kedvezményekkel, jó kávéval és a modellek személyes bemutatásával állnak a kiállítás ideje alatt mindenki rendelkezésére a Bavaria munkatársai.

További információ és időpont egyeztetés:

E-mail:  
Szamosi Dóra Tel: + 36 30 677 5087
Lange Péter Tel: + 36 30 677 5080
Kövér László Tel: + 36 30 941 7062