Bavaria Yachts Hungary

VIRTESS 420 FLY-A "POWERBOAT OF THE YEAR NYERTESE!

VIRTESS 420 FLY-A "POWERBOAT OF THE YEAR NYERTESE!

A BAVARIA luxus motoros jachtja, a VIRTESS 420 Flybridge nyerte az “European Powerboat of the Year” díjat

 

Düsseldorf 2013. január 19. – A BAVARIA Yachtbau GmbH büszkén jelentheti, hogy első Flybridge jachtjával 2013- ban elnyerte az európai «Év motoros hajója» díjat.

A Bavaria számára nagy örömet jelent a neves kitüntetés, melyet ma, a düsseldorfi kiállításon vehetett át.

A 12,37 m hosszú Virtess 42-es hajónk  5 kiválasztott hajó egyikeként versenyzett a „Jachtok 45 láb hosszig“ kategóriában. Az elbírálás kritériumai többek között a design, a kezelhetőség, a biztonság a fedélzeten, és az ár- érték arány voltak.

„Az Év motoros hajója díj” elnyerése Flybridge modellünkkel újabb fontos mérföldkövet jelent gyárunk történelmében, és azt mutatja nekünk, hogy ebben a szegmensben is helyes úton járunk.“ nyilatkozza a Bavaria vezérigazgatója, Dr. Jens Ludmann.

A Bavaria VIRTESS 420 Fly- t követően újabb motoros modellel jelenik meg a luxus kategóriában: A VIRTESS 420 Coupé logikus lépés az újabb hely kiépítésére a prémium szegmensben. Egyedülálló és erőteljes megjelenésének és innovatív fejlesztéseinek köszönhetően, mint a panoráma- tolótető, vagy a kényelmes fekvőfelületek valamint a finom bútorzattal berendezett fényáteresztő belső tér, az új jacht a legmagasabb kényelmet és a legnagyobb luxust nyújtja.

A VIRTESS 420 modellt, valamint a BAVARIA más motoros- és vitorlás hajóit még 2013. január 27- ig megtekintheti a boot 2013 hajókiállításon, Düsseldorfban.

Várjuk látogatását!