Bavaria Yachts Hungary

TÁJÉKOZTATÁS A KORONAVÍRUS OKOZTA HELYZETRŐL

TÁJÉKOZTATÁS A KORONAVÍRUS OKOZTA HELYZETRŐL

A koronavírus (COVID-19) terjedésével kapcsolatban készítettünk egy rövid összefoglalót, a vírus okozta hatásokról, változásokról.

Budapesti Bavaria iroda nyitva tartása:
A koronavírus magyarországi megjelenésére való tekintettel – szem előtt tartva mindenki egészségének megőrzését – a Bavaria budapesti irodában a személyes ügyfélfogadás átmenetileg szünetel. Kérjük, hogy az ügyintézésben a telefonos és az e-mailes kommunikációt szíveskedjenek választani. Munkatársaink elérhetőek a 06 30 677 5087-es telefonszámon, illetve az   e-mail címen.

Balatonlellei Bavaria Szervíz nyitva tartása:
A Bavaria szervíz csapat folyamatosan dolgozik, kibővített műszaki csapattal készülünk a hajók tavaszi átadására, és szinte minden hajó esetében készen vagyunk a korábban megrendelt tavaszi munkákkal, már csak a vízretétel maradt hátra. Aki még nem volt nálunk, annak jelezni szeretnénk, hogy a Bavaria Szervíztelep Balatonlellén, az Ipartelepen, egy teljesen körülkerített, mindentől elszeparált helyen fekszik, kollégáink pedig jó egészségnek örvendenek, külföldön mostanában nem jártak. Komoly energiákat fektetünk az állandó fertőtlenítésre, és a kollégák egészségének a megőrzésre, így a hajó felkészítési munkákat  el tudjuk rendben végezni.   

Bavaria Charter nyitva tartása:
A Fenyves Yacht Clubban álló Bavaria hajók nyári bérlésére továbbra is lehetőség van, a 20%-os foglalási akciónkat meghosszabbítjuk, azzal kiegészítve, hogy a foglalás ingyenesen módosítható a foglalás megkezdése előtt 30 nappal és az új foglalások rögzítéséhez elég a teljes díj 20%-ának megfizetése. Egyelőre azt tapasztaljuk, hogy az érdeklődés stabil hajóink iránt, erősen bízunk benne, hogy a nyári szezonra helyreállnak a hajózási körülmények.   
Foglalás esetén munkatársaink elérhetőek a 06 30 746 90 31-es telefonszámon, illetve az   e-mail címen.

Bavaria hajók átadása:
Az új és nálunk téli tárolásban lévő hajók vízretétele április 13-án kezdődik, mivel hogy eddigre kerülnek bedaruzásra a balatonlellei Bahart kikötőben a partfalon jelenleg álló hajók és fizikálisan ekkor tudunk mi is oda állni a saját hajóinkkal és megkezdeni bedaruzni azokat. Minden egyes hajóátadás előtt egyeztetni fogunk a hajó tulajdonosával, hogy a hajó hamarosan átadásra kerül, és egyeztetni fogjuk annak módját.
Az átadások során kerülni fogjuk a fizikai kontaktust, a hajókat a kért kikötőbe átszállítjuk és kikötjük. Az elmúlt hetekben ipari fertőtlenítő szereket szereztünk be, amiket a hajó átadást megelőzően használni fogunk, ezzel is óvva mindenki egészségét és megelőzve a fertőzés lehetőségét.

Bavaria hajógyár működése:
A Bavaria Yachtbau GmbH teljes létszámmal működik, a megrendelésre került hajók időben vagy még az előtt készülnek el, így a gyártással semmilyen probléma nincs. A hajók szállítása megoldott, a határokon való átjutás nincs akadályoztatva, és a magyarországi forgalomba helyezése is folyamtosan zajlik. 
 
A tavaszi hajózási szezon kezdetéig kívánunk mindenkinek jó egészséget!
 
Vigyázzatok magatokra és vigyázzunk egymásra!