Bavaria Yachts Hungary

Düsseldorf BOOT 2016 - Bavaria

Düsseldorf BOOT 2016 - Bavaria

2016. január 23 és 31. között ismét megrendezésre kerül a világ legnagyobb hajó kiállítása Düsseldorf-ban.

REKORD: A BAVARIA WORLD OTT LESZ DÜSSELDORF-BAN

A düsseldorfi „boot” a premierek, rekordok és szuperlatívuszok vására. Ez természetesen a BAVARIA YACHTS-ra is igaz. A világ második legnagyobb hajógyára 2016. január 23-31. között mutatja be/vonultatja fel a teljes termékpalettáját (katamaránokat, vitorlás hajókat és motorcsónakokat) idén első alkalommal ezen a rangos nemzetközi hajóvásáron.  A 17-es és a 15-ös csarnokokban, több mint 3.800 négyzetméteren nyitja meg kapuit a BAVARIA WORLD.

A 19 kiállított hajón kívül (CRUISER, VISION, SPORT, VIRTESS és NAUTITECH) a BAVARIA YACHTS sok egyéb - a hajózással, vízi sportokkal kapcsolatos – különleges ajánlatokkal, szolgáltatásokkal és információkkal várja látogatóit. A BAVARIA WORLD-öt felkeresők tájékozódhatnak többek között a hajófinanszírozásról, hajólízingről, illetve charter hajókkal/hajóflottával kapcsolatos befektetési lehetőségekről.

A BAVARIA-EXPERTS színpadán megrendezett számos szakmai beszélgetésen rengeteg új információt szerezhetnek, érdekességeket tudhatnak meg például a navigációról, hajóápolásról, vitorlák beállításáról, stb.

 

BAVARIA VITORLÁS HAJÓK – CSARNOK 17: PREMIER, PREMIER, PREMIER

A BAVARIA YACHTS a szezont három nagyobb vitorlás hajó beharangozásával ünnepli az idei „boot”-on. Az új CRUISER 34-nek és a CRUISER 51 STYLE-nak ezen a kiállításon lesz a világpremierje, míg a CRUISER 46 STYLE a German Trade Fair-en mutatkozik be.

A tágas cockpit két kormányállással és egy rendkívül kényelmes elrendezésű belső tér 3 kabinnal csak két kiemelkedő tulajdonsága az új CRUISER 34-esnek. Így a CRUISER 34 már 6 fő elhelyezésére is alkalmas. A hajó a méretéhez képest hihetetlenül tágas. Az L-elrendezésű konyhában igazi élmény a vacsora elkészítése. Mind a mosogató, a sütő és a hűtő úgy lettek kialakítva, hogy az maximálisan kiszolgálja egy hatfős legénység igényeit, nem beszélve a kabinokban található tároló helyek számáról és a fürdő/zuhanyzó méretéről. Ahogy minden vitorlásnál, úgy a CRUISER 34-esnél is a FARR YACHT DESIGN – USA munkáját dicséri a hajótest kialakítása, amely garantálja a legjobb és legbiztonságosabb vitorlázást. A designért a BAVARIA YACHTS sokéves tapasztalattal rendelkező fejlesztői csapata és a Design Unlimited – UK felel.

A 17. számú csarnokban ismerkedhetnek meg a látogatók a DA10 nevű projekttel, amelynek névadójára várunk mindenkit szeretettel a vásár első vasárnapján, délelőtt 11 órakor.

Ebben a csarnokban találkozhat a nagyközönség a motorcsónakok széles választékával, többek között a SPORT 29 és 32-es modellekkel, a NEW SPORT line-nal és a VIRTESS-szel.