Bavaria Yachts Hungary

Téli hajótárolás 2016-2017

Vállaljuk Balatonlellén, a Balaton-parttól 1 km-re levő saját tulajdonú fedett csarnokban és körbe kerített, őrzött telepünkön a hajók, motorcsónakok, csónakok téli tárolását, téliesítését, garanciával, teljes körű biztosítással!
Amennyiben igényli, úgy háztól-házig szolgáltatást is kínálunk: Ön leadja a hajókulcsot a kikötőmesterének, mi a hajót Balatonlellére szállítjuk, kidaruzzuk, lemossuk, árbocot, vitorlákat leszereljük, motort, vízrendszert téliesítjük, hajót télire folyamatosan felügyelt telepünkön letároljuk, majd tavasszal az Ön kikötőjében a lehető legtisztább és műszakilag legjobb állapotában visszaadjuk. Mindezen munkákra természetesen teljes körű garanciát vállalunk! Amennyiben csak hajójának karbantartását kéri, de tárolását nem, úgy ebben is örömmel állunk a rendelkezésére.
Hajószervízzel és téli tárolással kapcsolatos elérhetőségeink az oldal alján találhatóak.

Galéria
Téli tárolás fedett helyen Téli tárolás fedett helyen Téli tárolás Bavaria hajótárolás Bavaria hajótárolás Bavaria hajótárolás Bavaria hajótárolás Bavaria hajótárolás Bavaria hajótárolás Bavaria hajótárolás Bavaria hajótárolás Bavaria hajótárolás Bavaria hajótárolás Bavaria hajótárolás Bavaria hajótárolás

Megrendelés menete

Téli tárolási igényét kérjük jelezze az info[kukac]bavaria.hu e-mail címen, vagy a lent megadott elérhetőségeken.
Jelentkezést követően aktuális árlistánkat azonnal megküldjük, ahol a kért szolgáltatásokat bejelölve és a táblázatot visszaküldve a hajó őszi kidaruzás időpontját megadjuk és a lenti naptárban rögzítjük.

Őszi kidaruzás hajónként 1,5 óra ráfordítással történik, egy nap legfeljebb 5 hajó kiemelését vállaljuk. Rossz időjárási körülmények esetén a kidaruzások automatikusan tolódnak.
A tavaszi bedaruzási időpontokat csak a hajó őszi leadás után tudunk a szabad kapacitások fügvényében rögzíteni, tehát amíg a hajó 2016 ősszel nem kerül átadásra, addig nem tudjuk előre a 2017 tavaszi bedaruzás időpontját rögzíteni. Rossz idő esetén a tavaszi bedaruzások időpontja is tolódik, amiről ügyfeleinket e-mailban értesítjük.
 

Elérhetőségek

Információ, Budapest, Iroda:
1134 Budapest, Róbert Károly körút 57.
Iroda: Szamosi Dóra, 06 30 677 5087
Ügyvezető: Lange Péter, 06 30 677 5080

E-mail: info[kukac]bavaria.hu

Információ, Balatonlelle, Iroda:

Bavaria Club
8638 Balatonlelle, Köztársaság utca 36-38.
Iroda: Varga Renáta, 06 30 677 5089
Műszaki vezető, ügyvezető: Kövér László, 06 30 941 7062

Örömmel várjuk ajánlatkérését! 

Letölthető dokumentumok

Letölthető fájlok