Bavaria
Yachtcharter
Téli tárolás 2016
Tartalom bezárása

Álomhajók luxuskivitelben – elérhető áron2017. szeptember 08. - 2017. szeptember 10.

Álomhajók luxuskivitelben – elérhető áron

Számos látogató és megkötött üzlet, valamint hatalmas érdeklődés jellemezte a Balaton Boat Show-n a Bavaria Magyarország jelenlétét a Kenese Marina Portban

Minden résztvevő – kiállító és érdeklődő – szempontjából hatalmas sikerként zárult a szeptember 8. és 10 között, 22. alkalommal megrendezésre került Balaton Boat Show. A Bavaria Magyarország két, már eddig is népszerű vitorlással – a Bavaria 34-sel és a Cruiser 37-sel –, valamint a hazánkban most bemutatott, és máris az érdeklődés középpontjába kerülő Vision 42-sel vett részt a kiállításon. Ahogy Lange Péter, a Bavaria Magyarország ügyvezetője fogalmazott, minden szinten sikeres hétvégét hagyott maga mögött a cég.

Az elmúlt hétvégén ismét a hajósoké volt a főszerep, ugyanis szeptember 8-10. között az ország legnagyobb vízi hajókiállítása, a 22. alkalommal megrendezett Balaton Boat Show várta látogatóit a Kenese Marina Portban. A seregszemlén a hazai hajós piac minden jelentős képviselője képviseltette magát. A kiállításon ötven hajó várta a látogatókat vízen és szárazon, valamint a hajós élethez kapcsolódó szolgáltatást kínáló cég jelen volt a nyári meleget idéző hétvégén. A rendezvény minden szempontból sikerrel záródott, hiszen több hajó is gazdára talált, számos modellt lefoglaltak a látogatók.

Természetesen nem maradhatott ki a kiállítók közül a Bavaria Magyarország sem. A cég összesen három hajót állított ki: aBavaria 34-t, a Cruiser 37-estés a magyar közönség által most először látott luxusvitorlás, a Bavaria 42-t. Mindhárom vitorlás kategóriájának luxushajója, de mindegyiket most elérhető áron rendelhette meg bárki. A kiállításon a hajókat a Bavaria szakképzett csapata mutatta be az érdeklődőknek, akik így a feltett kérdéseikre azonnal szakmai válaszokat kaphattak – akár a parton, akár a hajókon. Úgy tűnik, a mostani kiállításra már egyre több ember úgy érkezett, hogy megérett bennük a döntés, a 2018-as szezonban már saját hajóval szelik a Balaton hullámait. Ez a fajta gondolkodásmód tette igazán sikeressé a Bavaria számára a 22. Balaton Boat Show-t.

„A piaci élénkülés nagyon rásegített arra, hogy az idei, a 22. Balaton Boat Show komoly sikereket hozott a Bavaria Magyarországnak. A Bavaria 34-es és a Cruiser 37-es hajók mellett először került bemutatásra a Vision 42-es deck szalonos hajónk, aminek a sikere még minket is meglepett. Nagyon jó volt látni, ahogy az érdeklődők végigjárják a kiállítást, majd sorban visszajönnek hozzánk a családjukkal, és újra rácsodálkoznak a  luxusvitorlás hatalmas tereire, vagy éppen a hajóban felhasznált anyagok minőségére. Büszkén mondhatom, hogy a kiállításon konkrét hajórendelés is történt, valamint több használt Bavaria hajót is értékesítettünk, azaz kijelenthető, hogy az egyik legsikeresebb kiállításon vagyunk túl. Nagy érdeklődés volt a Bavaria szerviz szolgáltatásai iránt, és azt láttuk a már meglévő, és a leendő partnereink örömmel vették tudomásul, hogy nálunk megtalálható minden eszköz és szolgáltatás egy kézben, ami a hajózáshoz szükséges”–árulta el Lange Péter, a Bavaria Magyarország ügyvezető igazgatója.

És ami a szolgáltatásokat illeti. A Bavaria egy ötezer négyzetméteres telepet épített ki Balatonlellén, ahol a szervizeléstől a téli tárolásig mindent kínál ügyfeleinek. A szállítást saját kamionokkal, a kiemelést saját darukkal, míg a hajók teljes és minden igényt kielégítő szervizelését a kiemelkedő tudással rendelkező 15 fős szervizcsapatával oldja meg a cég.

Köszönjük mindenkinek, hogy felkerestek minket a 22. Balaton Boat Show-n, érdeklődtek hajóink és a szolgáltatásaink iránt. Nagyon köszönjük azt a rengeteg pozitív visszajelzést, ami megerősít minket abban, hogy Bavaria gyárat jól képviseljük Magyarországon!  

Megosztom:

IWIW megosztás Twitter megosztás Facebook megosztás
Kiváló magyar tartalom Felhasználóbarát honlap