Bavaria
Yachtcharter
Téli tárolás 2016
Bavaria Cruiser 37
Tartalom bezárása

Bavaria Cruiser 37

Bavaria Cruiser 37

A német Bavaria évről évre egyre nagyobb figyelmet kap a vitorlás- és motoros yachtok piacán és a tulajdonosi bázisa is rohamosan növekszik. Nem meglepő, hisz a Farr Yacht Design és a Design Unlimited csapata folyamatosan dolgozik a hajók fejlesztésén, céljuk, hogy kialakítsák a Bavaria hajók új, modern külső és belső kinézetét, a gyártó pedig hatalmas energiákat fektet a minőségi gyártásába. Így nem meglepő, hogy az új Bavaria hajók többek, mint pusztán modern külsőt kapott vitorlások. A Bavaria hajógyár az új Cruiser szériában egyértelműen a magas kényelmet kombinálja a kiváló és biztos vitorlázó tulajdonságokkal és a könnyű használhatósággal. Nem meglepő, hogy a folyamatos fejlesztéseket a hajó vásárlóin túl már a szakma is díjazza, és 2015 januárban a boot Düsseldorf nemzetközi hajókiállításon a Bavaria Cruiser 46-os modell az igen rangos „European Yacht of the Year” díjat nyerte el.
A Bavaria Cruiser 37-es modellje a 2014-es év Európa legjobb Yachtjának jelölésével büszkélkedő hajó Magyarországon is igen sikeres évet tudhat maga mögött, hiszen több Cruiser 37-es talált új gazdára.
A 37 lábas hajó szépen beleillik a balatoni látképbe, mérete nem túl kirívó, de mégis egy árnyalatnyival nagyobb a mellette hajózóknál. A 11,3 méteres és 7 tonnás hajónak nem kell szégyellni a méreteit, 8 utas kényelmesen elfér a fedélzeten. Tágas, kétkormányos cockpit, mély cockpitláda, chartplotter gondoskodik a kapitány nagyobb kényelméről, az utasok meg élvezhetik a 2 vagy 3 kabinos tágas belső teret. A lépcsőn leérve hatalmas szalonba jutunk, jobb kéz felé esik a konyha mely hűtőt, gáztűzhelyt és mosogató csapot tartalmaz, mindezt a legmegfelelőbben elhelyezve, bal kézre a mosdó helység található. Mindenhol hatalmas tér, meglepően sok ablak és ezzel együtt rengeteg fény fogadja az utasokat. Tovább haladva a tágas szalonba érünk ahol egy kinyitható asztal és kétoldalt nagy ülőfelület szolgálja a vendégek kényelmét. Az orrkabin és az achter kabin is tágas ággyal, kényelmes matracokkal rendelkezik, több kényelmes tároló szekrénnyel ellátva.
Magas sebességi potenciál, egyszerű irányíthatóság, egyenletes vitorlástulajdonságok párosulnak a kiváló menetstabilitással, és a jó manőverezhetőséggel, amelyek az új modellek, így a Cruiser 37 legfőbb sajátosságai. Elsősorban a célszerűség az, ami szembetűnik. Motorja, a dízel Volvo Penta D1-20 megbízhatóan működik és a 18 lóerővel könnyedén lehet manőverezni a kikötő területén.
Összegezve:
A Bavaria Cruiser 37 egy megfelelően nagy családi hajó Bajorországból, amely mind kivitelében, mind minőségében sokat javult a korábbi modellekhez képest. Amellett, hogy kényelmes, világos és nagyon praktikus a belseje, egy lenyűgöző vitorlás teljesítményét hordozza. Gyors és könnyen kezelhető. Érezhetően nem egy újraértelmezett korábbi modellel van dolgunk, ez egy teljesen új modell. A megszokott sémák helyett újabb és újabb meglepetések érik az embert, de minden a kezelhetőség és a kényelem irányába mutat.
A Bavaria Cruiser 37 a többi Bavariához hasonlóan nagyon jó ár-érték arányt képvisel és az élményeket különböző kényelmi csomagokkal még fokozni is lehet.
Balatonra, ahogy a modell már bizonyította is, egy kitűnő választási lehetőség.  

A hajóról egyéb részletes információk, árlisták, beszámolók és tesztek a Dokumentumok letöltése menüpontban érhetőek el!
 

Technikai adatok

Hossza 11,30 m
Szélessége 3,67 m
Merülés 1,95 m / 1,63 m
Súly 7.000 kg
Kabinok 2 / 4 fekhely
Befogadó képesség 6
Motor/típus Volvo Penta D1-20
Teljesítmény 13,3 kW/18 LE
Vitorlázat 65 nm
Kategória Vitorlás hajó
Víztank 210 l
Üzemanyagtartály 150 l
Kapcsolat Lange Péter 0630/6775080
Kapcsolat Kövér László 0630/9417062
Alapár, nettó 106 900 €
Bavaria - What a yacht

ROYAL SILVER KFT. - BAVARIA YACHTS HUNGARY
Budapest, 1138 Váci út 113. | +36 30 677 5087 | info@bavaria.hu

Külső képek

Belső képek

Kiváló magyar tartalom Felhasználóbarát honlap