Bavaria Yachts Hungary

ELISMERÉSEK EURÓPÁBÓL!

ELISMERÉSEK EURÓPÁBÓL!

A Bavaria örömmel jelenti, hogy idén ősszel 4 díjra lett jelölve Európában, egyrészről a Cruiser 46-os a megújult vitorlás-jacht családból, valamint a SPORT 360 és 400-as a Bavaria motoros sorozatából.

 

Az új sport 360as hajót először a világon az oslói hajó show-n mutatták be szeptember elején. Ez a gyönyörű hajó már két különböző díjra is jelölve lett. A berlini show-n a hajót a BOB Díj-ra jelölték, amit novemberben jelentenek be. Ezt a díjat egy nemzetközi újságírókból és hajó tesztelőkből álló független zsűri döntései alapján ítélik oda, akik elsősorban a gyakorlati szükségleteit vizsgálják a hajóknak.

A „legjobb a családnak” kategóriában, a SPORT 360-nak jó esélye van, hogy a legjobbak között legyen, ahol arra fókuszálnak, hogy a hajó hogyan elégíti ki a családok szükségleteit. (www.bestofboats.com)

Decemberben kezdődik Párizsban a Nautique Szalonban a Nautic Design Award, ahol inkább a motoros jachtok dizájnára fókuszálnak és az év legjobb motoros hajóját keresik. A „cruiser” kategóriában a jelöltek listáján ebben az évben a SPORT360 és 400 van jelen. December 11-ig a felhasználók egyenesen az interneten tudnak szavazni az általuk kiválasztott legjobb kinézettel ellátott motoros jachtra. (www.salonnautiqueparis.com)

A Bavariának szintén megvan az esélye arra, hogy januárban, Düsseldorfban megnyerje az Év Európai Yacht-ja címet a gyönyörű 46-os Cruiserrel. A 46-os a legtöbbet eladott hajó a németországi hajópiacon, így ő az egyik fő esélyes a Családi Cruiserek kategóriájában. A 14 méteres vitorlás hajó, ami 3 és 4 kabinos verziókban is elérhető, a tavalyi megjelenése óta, már több mint 150 hajó tulajdonosra is talált. (www.boot.de)

Galéria

Bavaira SPORT 360
Bavaria SPORT 360
Bavaria SPORT 400
Bavaria SPORT 400
Bavaria Cruiser 46
Bavaria Cruiser 46