Bavaria Yachts Hungary

e Festival 2011

e Festival 2011

Örömmel értesültünk róla, hogy az idei, jubileumi eFestiválra nevezett www.bavaria.hu weboldalunk a 2. helyezést érte el!

A 2011. november 21-én megtartott díjátadó gálán ismertté váltak az idei eFestival eredményei. A Magyar Tartalomipari Szövetség által ez évben 10. alkalommal megrendezett szakmai megmérettetésen 8 kategóriában lehetett nevezni a különféle kreatív megoldásokat, színvonalas, digitális tartalmakat. Az idei évben már a verseny hivatalos Facebook oldalán keresztül is szavazhattak a felhasználók az általuk jónak ítélt weboldalakra.

„Averseny célja, arra ösztönözni az alkotókat, hogy minél színvonalasabb, minőségi magyar tartalmat állítsanak elő és szolgáltassanak a felhasználóknak. Idén is minőségi és innovatív megoldásokat felvonultató pályaműveket üdvözölhetünk az eFestival versenyen. „

„A nevezők bírálata során az egyes kategóriák szakmai követelményein túl, az elsődleges szempont a forma és tartalom egysége és felhasználó-barátsága (hozzáférhetőség, szabványosság, könnyű kezelhetőség). 2010. évtől a versenyre nevezett honlapokat az előzsűrizés folyamán felhasználóbarát minősítési rendszer alapján értékeltük. Csak azok a honlapok érhettek el helyezést, amelyek a Felhasználóbarát értékelés alapján teljesítették a minősítési követelmények 75%-át. Ezen értékelési mód a digitális tartalomtermékekre nem vonatkozott.

Az Üzlet kategóriában a 2. hellyel ismerte el a zsűri a weboldalunkat.

A weboldalunk fejlesztésében részt vevő munkatársainknak és minden Webshark-os kollégának gratulálunk az elismeréshez!