Bavaria Yachts Hungary

BUDAPEST BOAT SHOW 2014

BUDAPEST BOAT SHOW 2014

Az idei Budapest Boat Show egyik legnagyobb standjával, új hajókkal és finom kávéval várja az érdeklődőket a Bavaria Magyarország és a balatonlellei BL Bavaria YachtClub

Február 13-16. között rendezik meg idén az immár hagyománnyá vált Budapest Boat Show-t. Akárcsak tavaly, idén is jelen lesz a Bavaria Magyarország, amely standján meglepetéssekkel várja a vitorlázás szerelmeseit.
Természetesen nem hiányozhat a kiállításról a Bavaria Magyarország sem, amely a tavalyihoz hasonlóan ezúttal is a rendezvény legnagyobb standján számos érdekességgel, többek között a balatonlellei BL Bavaria Yacht Club ajánlataival várja a látogatókat.
„A kiállítás négy napja alatt szeretnénk az érdeklődőkkel megismertetni mindent, amit kínálni tudunk a vitorlázás szerelmeseinek. A bemutatott hajóink, valamint a különböző szolgáltatásaink mellett rendkívüli kedvezménnyel is szeretnénk leendő partnereinket, az új kikötőhelyeink új bérlőit meglepni. Az idei kikötőhely díjaink csak minimálisan emelkedtek, és új bérlők részére húsz százalékos kedvezményt kínálunk. De a kiállítás ideje alatt szintén 20 % kedvezménnyel lehet foglalni a charterflottánk hajóit is.” – árulta el Lange Péter, a Bavaria Magyarország ügyvezető igazgatója.
A standon a számos látnivaló mellett az érdeklődők találkozhatnak a cég új vitorlásával, a Bavaria Crusier 37-el és az új Sport 29-es motoros hajóval. Kiállításra kerül a már igen sikeres Cruiser 33-as, a B/One sport hajó, illetve egy teljesen új szegmens, a Ranieri International hajói is bemutatásra kerülnek.
A Cruiser 33 EASY egy igazi szenzáció a Bavaria kínálatában. A tágas cockpitban kényelmesen elfér a kormányos és a legénység, míg az átgondolt rigg és a modern vitorlázat egyedülálló élményt garantál - akár egyszemélyes legénység esetén is. A legénység számára két kabin és egy kényelmes szalon áll rendelkezésre, melyben az ülősarok kényelmes fekvőhellyé alakítható. A hajóorrkabinban található franciaágy kényelmes pihenést biztosít. A nagy felületű panorámaablakoknak köszönhetően pedig sok fény jut a belső térbe. Az EASY változatot, amit a Bavaria hajógyár néhány hete jelentett be, lényegében egy csökkentett alap felszerelésű, de teljes értékű hajót takar, a kiállításon 49.950 EUR nettó gyári áron lehet megrendelni.
A szigorú one design hajót, a B/one-t a Farr Yacht Design USA alkotta meg. A hajó a legmagasabb színvonalnak megfelelő legmodernebb gyártási technológiával, a Germanischer Lloyd felügyelete mellett lett megalkotva.
„Kedvező ára és alacsony fenntartási költsége teszi tökéletessé a Bavaria B/one modelljét kezdők vagy vitorlásiskolák számára, vagy akár köztes megoldást jelenthet az ifjúsági- vagy kis vitorlás területről történő továbblépéshez. Olyan hajót kínálunk az érdeklődőknek, mely számos ismert osztályt leköröz a one design területen belül. Nem véletlenül lett a hajóval kapcsolatban az alapelvünk a „csak könnyedén és gyorsan vitorlázni”. A B/one-nal egyszerű és kellemes vitorlázás, könnyű kezelhetőség jellemzi nemcsak a vízen, hanem a szárazföldi szállításban is” – sorolta Lange Péter.

Ahogy a cégvezető elárulta, a számos látnivaló mellett nem feledkeznek meg a vendéglátásról sem, ami mellől a finom kávé és a jó szó sem hiányzik majd a Bavaria Magyarország standján.
A rendezvényre az alábbi linken regisztrálhat:
http://eregistrator.hu/registration.php?ltid=LU&idid=23&prid=BBS14&lngid=hu&mode1=K&c=0&pid=00236183&flag=0
A sikeres regisztrációt követően email-ben egy pdf dokumentumot kap, amely egyben a vonalkóddal ellátott belépőjegy. Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtassa ki és hozza magával a vásárra, amellyel a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a kiállításra. Az e-tickettel az egyidejű rendezvények is megtekinthetőek.
A regisztrálás csak a csütörtöki napra (2014. 02.13.) érvényes!


Látogasson meg minket a G pavilon 204-es standján, és keresse kollégáinkat aktuális ajánlatainkért, kedvezményeinkért!
Szeretettel várjuk a Bavaria standon!


Bavaria Team Magyarország
 

Galéria