Bavaria Yachts Hungary

BUDAPEST BOAT SHOW 2013

BUDAPEST BOAT SHOW 2013

Az idei Budapest Boat Show legnagyobb standjával és két új hajóval várja az érdeklődőket a Bavaria Magyarország és a balatonlellei BL Bavaria YachtClub

Február 14-17. között rendezik meg idén az immár hagyománnyá vált Budapest Boat Show-t, amely ezúttal az innovációt és a klasszikus értékeket helyezi a kiállítás középpontjába. Az érdeklődők egyrészt a legújabb fejlesztések mellett a tradicionális vitorlázás képviselőivel is találkozhatnak. Számos díszvendég között olyan legendákkal találkozhatnak a látogatók, mint Fa Nándor, vagy Litkey Farkas. Akárcsak tavaly, idén is jelen lesz a Bavaria Magyarország, amely standján két igazi meglepetéssel várja a vitorlázás szerelmeseit.

Alig több mint egy hét, és szélesre tárja kapuit a látogatók előtt a 2013-as Budapest Boat Show a Hungexpo területén. Az immár hagyománnyá vált rendezvény középpontjában ezúttal az innovációt és a klasszikus értékeket helyezték a szervezők. A nagyközönség olyan fejlesztéseket láthat testközelből a február 14-17. között nyitva tartó hajókiállításon, amiket ezelőtt még soha, de a tradicionális vitorlázás rajongói sem maradnak látnivaló nélkül.
A Budapest Boat Show-n több vitorlás legenda is jelen lesz, akik közül Fa Nándor a legújabb óceáni kalandjainak terveiről mesél, míg az első Wind and Water Film Fest keretén belül bemutatják a Litkey Farkasról készült „A Vitorlázó” című filmet is. Természetesen a film főhőse is jelen lesz az eseményen, azaz a Vitorlázó ezúttal a szárazföldön hódít. Idén nyáron Szeged ad otthont a Sárkányhajó Világbajnokságnak, aminek apropóján sárkányhajó-szimulátor bajnokságot rendeznek a kiállítás szombati napján.
Természetesen nem hiányozhat a kiállításról a Bavaria Magyarország sem, amely a tavalyihoz hasonlóan ezúttal is a rendezvény legnagyobb standján számos érdekességgel, többek között a balatonlellei BL Bavaria Yacht Club ajánlataival várja a látogatókat.
„A kiállítás négy napja alatt szeretnénk az érdeklődőkkel megismertetni mindent, amit kínálni tudunk a vitorlázás szerelmeseinek. A bemutatott hajóink, valamint a különböző szolgáltatásaink mellett rendkívüli kedvezménnyel is szeretnénk leendő partnereinket, az új kikötőhelyeink új bérlőit meglepni. Klímaberendezéseinket működés közben nézheti meg a közönség, és a Boat Show alatt akció keretein belül juthatnak hozzá. Az idei kikötőhely díjai nem emelkedtek, és új bérlők részére húsz százalékos kedvezményt kínálunk. Ahogy a szlogenünk is mondja: legyen a partnerünk, ha egy kikötőnél többre vágyik” – árulta el Lange Péter, a BL Bavaria Yacht Club ügyvezető igazgatója.
A standon a számos látnivaló mellett az érdeklődők találkozhatnak a cég két új vitorlásával, a Bavaria Crusier 33-as és az új B/One hajókkal.

A Cruiser 33 egy igazi szenzáció a Bavaria kínálatában. A tágas cockpitban kényelmesen elfér a kormányos és a legénység, míg az átgondolt rigg és a modern vitorlázat egyedülálló élményt garantál - akár egyszemélyes legénység esetén is. A legénység számára két kabin és egy kényelmes szalon áll rendelkezésre, melyben az ülősarok kényelmes fekvőhellyé alakítható. A hajóorrkabinban található franciaágy kényelmes pihenést biztosít. A nagy felületű panorámaablakoknak köszönhetően pedig sok fény jut a belső térbe.

A szigorú one design hajót, a B/one-t a Farr Yacht Design USA alkotta meg. A hajó a legmagasabb színvonalnak megfelelő legmodernebb gyártási technológiával, a Germanischer Lloyd felügyelete mellett lett megalkotva.
„Kedvező ára és alacsony fenntartási költsége teszi tökéletessé a Bavaria B/one modelljét kezdők vagy vitorlásiskolák számára, vagy akár köztes megoldást jelenthet az ifjúsági- vagy kis vitorlás területről történő továbblépéshez. Olyan hajót kínálunk az érdeklődőknek, mely számos ismert osztályt leköröz a one design területen belül. Nem véletlenül lett a hajóval kapcsolatban az alapelvünk a „csak könnyedén és gyorsan vitorlázni”. A B/one-nal egyszerű és kellemes vitorlázás, könnyű kezelhetőség jellemzi nemcsak a vízen, hanem a szárazföldi szállításban is” – sorolta Lange Péter.
Ahogy a cégvezető elárulta, a számos látnivaló mellett nem feledkeznek meg a vendéglátásról sem, ami mellől a finom kávé és a jó szó sem hiányzik majd a Bavaria Magyarország standján.


 

Galéria

Bavaria Cruiser 33
Bavaria Cruiser 33
Bavaria Cruiser 33
Bavaria B/One
Bavaria B/One
Bavaria B/One