Bavaria Yachts Hungary

BOOT DÜSSELDORF 2013 HAJÓKIÁLLÍTÁS

BOOT DÜSSELDORF 2013 HAJÓKIÁLLÍTÁS

Düsseldorf, 2013. január – az idei boot Düsseldorf hajókiállítás főszereplői a bemutatásra kerülő új Cruiser 56 vitorlás, valamint a Virtess 420 Flybridge és Coupé luxusjacht voltak.

 

A Cruiser 56 megjelenésével egy új zászlóshajó született a Bavaria soraiban. Az újonnan kifejlesztett hajótest és a majd 17 méteres hossz a legnagyobb kényelmet és kifogástalan vitorlástulajdonságokat garantálnak.

A Bavaria sűrűn látogatott vitorlás- és motoros standjain a giebelstadti hajógyár aktuális modelljei kerültek kiállításra. Hajóik, mint a Virtess 420 Fly és Coupé, a Sport 29, 35, 39HT és 44HT, valamint a Cruiser modellek, úgy mint 33, 40S, 45, ezen kívül a Vision 42 és 46 luxusjachtok továbbra is garantálják a széles és innovatív kínálatot.

Első alkalommal állított ki a Bavaria a 17- es csarnokban is, ahol új B/One modelljét tekinthettük meg, mely a Bavaria ház első, könnyedén szállítható sportvitorlása.

A tulajdonosok számára exkluzív tulajdonosi- lounge áll rendelkezésre.

„Büszkék vagyunk rá, Hogy ennyi újdonsággal képviselhetjük a gyárunkat. A boot Düsseldorf méltó lezárása egy sikeres kiállítási szezonnak – 2012 különleges év volt számunkra, sok izgalmas projekttel és új fejlesztésekkel”, mondja Dr. Jens Ludmann, a Bavaria Yachtbau GmbH vezérigazgatója. „Ugyanakkor a kiállítás tökéletes kezdése az új évnek. Partnereinkkel együtt a 2013- as évben is mindent megteszünk céljaink elérése érdekében.”

A boot Düsseldorf 2013. január 27- ig látogatható, ahol megtekintheti a Bavaria motoros- és vitorlás modelljeit.

Várjuk látogatását!

Galéria