Bavaria Yachts Hungary

BL BAVARIA YACHTCLUB

BL BAVARIA YACHTCLUB

A Bl Yacht Club tulajdonosával a mai napon megkötött szerződés alapján a Yacht club működtetését 2011 július 01-től a Bavaria Yachts Magyarország fogja ellátni.

A szerződő felek hosszú és aprólékos egyeztetés után a megfelelő garanciák kölcsönös kialakítása és elfogadása után egyezetek meg a kikötő újranyitási feltételeiben.
A kölcsönösen kialakított garanciák hosszú évekre biztosítják a kikötő jövőbeli zavartalan működését és biztonságos használhatóságát.
A kikötő engedélyezésével kapcsolatos hatósági eljárások már hetek óta folyamatban vannak, melynek eredményeképp hamarosan lekerülhet a vesztegelni tilos tábla a kikötőről.
A kikötői engedélyek megszerzéséig a kikötő vízfelülete még nem használható, oda hajók egyelőre még nem állhatnak be.

A kikötő és annak létesítményei fokozatosan fognak megnyitni.
Elsőként, 2011. július 4-én az apartmanok fogadhatják a vendégeket, július első felében az étterem, a külső medencék és a strand fog megnyitni.
A kikötő nyitásával kapcsolatban még nincs pontos időpont, de pár napon belül ezzel kapcsolatban is pontos információval tudunk szolgálni.

Cégünk, a Bavaria Yachts Magyarország eltökélt célja, hogy egy igazán jó hangulatú és profi kikötőt hozzon létre a korábbi BLYC alapjain, melyre hosszú távon számíthatnak a bérlők, az ide látogató vendégek, és az itt dolgozó vállalkozások.
Ehhez minden segítséget megkapunk a tulajdonostól, jó alapot jelent a hajózásban és a vitorlázásban eltöltött sok éves tapasztalatunk és igen jó alapot jelent a bérlők támogatása, mely bérlők az utolsó pillanatokig rendületlenül kitartottak a kikötő mellett.

Hamarosan újabb információkkal jelentkezünk, addig is forduljon hozzánk bizalommal.

Kövessen minket a Facebookon is: http://www.facebook.com/BLBavariaYachtclub

Kérdései esetén örömmel állunk rendelkezésére!

Kövér László 06 30 941 7062
Lange Péter 06 30 677 5080
Varga Renáta 06 30 677 5089

Balatonlelle, 2011-06-27