Bavaria Yachts Hungary

BAVARIA CRUISER 36-40

BAVARIA CRUISER 36-40

Két új Bavaria vitorlás hajó szezonnyitásra

A Bavaria hajógyár az idei őszi piaci szezont dobpergések közepette harangozza be.
A gyár rögtön két abszolút világújdonsággal ünnepelte az új Cruiser 36 és Cruiser 40 amszterdami premierét.

Az új Cruiser 36 és 40 az új, innovatív Cruiser sorozathoz tartoznak, melyet a Bavaria 2009 áprilisában a Cruiser 55- tel nyitott. A Bavaria hajógyár az új modellek bemutatásával egy jól átgondolt portfóliót mutat be: 32- től 55 láb hosszig minden ügyfél megtalálja a kínálatban a számára megfelelő méretű modellt.

„Az új Cruiser- szériának kivétel nélkül azonosak a design- elemei, melyet minden modell egyformán tükröz. Habár minden Cruiser modell fő jegyei változatlanok, mégis minden hajónak megjelennek egyedi sajátságai, individuális tulajdonságai, és sajátos szerkezeti specifikációi.”- mondja Jens Ludmann. „Minden nap szenvedélyesen azon fáradoztunk, hogy a legjobbat hozzuk ki hajóinkból. Számomra egy meghatározó esemény, hogy röviddel a Bavaria- hoz érkezésem után máris két újdonságot mutathatunk be.”

Mindkét új Cruiser- rel, melyeket ma Amszterdamban bemutattak a nyilvánosság előtt, a Bavaria a középső piaci szegmensben foglal helyet. A Cruiser 36 már kapható 3- kabinos változatban, a 2- kabinos változata 2011 januárjában a „Boot”- on (Düsseldorf) kerül bemutatásra. A 4 lábbal hosszabb Cruiser 40 szintén kapható 3- kabinos változatban, mely a vitorlást ideálissá teszi családi- és charter használatra is.

A két vitorlás belső terének kialakításában választható 3 faenteriőr, ill. összesen 12 különböző kárpitkombináció. A számos ablaknak és fedélzeti nyílásnak köszönhetően, melyek többek között a fedélzet rendezett megjelenéséről gondoskodnak, a belső tér világos és meleg fényt sugároz. Az energiatakarékos izzók alkalmazása otthonos légkört kölcsönöz a fedélzet alatt.

A Cruiser 36 és 40-es legközelebb a 2010. szeptember 18- ai Interboot- on lesz kiállítva.

Bavaria Yachtbau GmbH