Bavaria Yachts Hungary

BAVARIA 34 EASY 9.7

BAVARIA 34 EASY 9.7

BAVARIA CRUISER 34 EASY – NETTÓ 59.900 EUR*

A BAVARIA a 2015-ös düsseldorfi “boot” hajókiállításon mutatta be az új felszereltségű Daysailer-t a 10 méteres jacht osztályban, a Bavaria 34 Easy-t, mellyel a gyártó a vásárlók új rétegét kívánja megcélozni.

Az új BAVARIA 34 EASY-vel a vitorlázók maximálisan a vitorlázás nyújtotta élményekre fókuszálhatnak. A hajó kialakítása során elsősorban a könnyű kezelhetőség és a funkcionális design voltak a fő szempontok. A BAVARIA ezzel az újdonsággal új irányban bővítette a termékkínálatát. A BAVARIA  34 EASY-vel a BAVARIA egy új lehetőséget kínál, mégpedig annak a generációnak a részére, akik csak most fedezik fel a vitorlázást, és akik egyre nagyobb, de ugyanakkor egyre igényesebb vásárlói csoportot alkotnak. A karrier és a család mellett kevés idő marad a vitorlázásra, úgyhogy a BAVARIA 34 EASY a tökéletes, a megfizethető válasz ennek a célcsoportnak. 

Daysailer, Weekender vagy Fun Cruiser, bármelyik ezek közül ráillik a BAVARIA 34 EASY-re, hiszen a gyártó a vitorlás kialakítása során csak a lényeges felszerelésekre koncentrált. A nyitott és tágas cockpit, az átlátható, rendezett fedélzetkialakítás mind azt sugallja, hogy mennyire könnyen kezelhető a hajó, legyen szó akár egyfős vagy többfős legénységről. Precizitás és hatékonyság – ezek a fő ismérvei. A kormányos kényelmesen eléri a genoa csörlőket, így a manőverezés igazán gyerekjáték.

A tágas belső tér olyan atmoszférát áraszt, mintha egy 35 láb méretű jachtban lennénk. A tágas és fényárban úszó szalon igazi loft hatását kelti a hatalmas ablakokkal. Legyen szó egy hosszú vagy akár egy rövid hétvégi hajókázásról, a nagy hálófülkék, a kávézóasztal a szalonban, a kis konyha ízletes falatkák elkészítésére és egy easy-care fürdőszoba mind az alapfelszereltség része, és mind az utasok kényelmét szolgálják.

És mindehhez egy igazán lenyűgöző alapár társul: a BAVARIA 34 EASY már nettó 59.900 EUR-tól rendelhető. Továbbá az Easy Living felszerelés csomag nettó 6.590 EUR-tól elérhető, mely kiegészítő praktikus felszereléseket tartalmaz. Az Easy Living felszerelés csomag rendelése esetén a cockpit asztalon kívül zuhany is található a cockpitban. Hűtőszekrény, szennyvíztartály, 240 V parti áramcsatlakozás és meleg vizes bojler teszik kerek egésszé az Easy Living csomagot.

A demo hajó kipróbálható és azonnal megvásárolható! 

További információ az új modellről itt: http://bavaria.hu/hajok/bavaria-vitorlas-hajok/bavaria-34-easy/

További információ a megvásárolható DEMO hajóról itt: http://bavaria.hu/hajok/bemutato-hajok/bavaria-easy-34-demo/

Részletes árajánlatért forduljon hozzánk bizalommal! 

Telefon: +36 30 677 5080

Telefon: +36 30 941 7062

*nettó gyári alapár, a változtatás jogát fenntartjuk!

Galéria